Uusimmat

Journalisti maksulliseksi eläkeläisille

Eläkeläiset pysyvät liiton jäseninä, vaikka eivät tammikuussa saapuvaa 50 euron tilauslaskua maksaisikaan.

Journalisti muuttuu ensi vuoden alusta maksulliseksi Journalistiliiton eläkeläisjäsenille. Vuoden 2012 eläkeläistilaus maksaa 50 euroa, joka on puolet lehden normaalista kestotilaushinnasta.

Liiton eläkeläisjäsenille lähetetään tammikuussa 2012 Journalistin tilauslasku. Sen maksaminen varmistaa lehden jakelun jatkumisen.

Jos eläkeläisjäsen ei halua lehteä, hän voi jättää maksun maksamatta tai ilmoittaa asiasta tilausrekisteriä hoitavalla YAP:lle puhelimitse numeroon 0303 9778 tai sähköpostilla osoitteeseen tilaajapalvelu@yap.fi. Journalistiliiton toimisto ei hoida lehden tilausasioita.

Eläkeläistilaus on voimassa, kunnes se peruutetaan tai vuosittain lähetettävä lasku jätetään maksamatta. Päättyneen tilauksen voi uudistaa koska tahansa.

Eläkeläisten tilausmaksu perustuu Journalistiliiton valtuuston keväällä 2011 tekemään päätökseen, jonka mukaan liiton jäsenlehti muuttuu eläkeläiselle maksulliseksi eläkkeellesiirtymisvuotta seuraavan vuoden alusta. 

Jäsenyyteen liitossa lehden tilaaminen tai tilaamatta jättäminen ei vaikuta millään tavalla. Niinpä eläkeläisille myönnetään yhä jäsenmaksuvapautus ja toimitetaan vuosittain pressikortin päivitystarra kuten ennenkin.

Jäsenetuvakuutus päättyy eläkkeellesiirtymisvuotta seuraavan vuoden alusta, kuten tähänkin asti.