Uutiset / 25.10.2011

Journalisti maksulliseksi eläkeläisille

Journalisti muuttuu ensi vuoden alusta maksulliseksi Journalistiliiton eläkeläisjäsenille. Vuoden 2012 eläkeläistilaus maksaa 50 euroa, joka on puolet lehden normaalista kestotilaushinnasta.

Liiton eläkeläisjäsenille lähetetään tammikuussa 2012 Journalistin tilauslasku. Sen maksaminen varmistaa lehden jakelun jatkumisen.

Jos eläkeläisjäsen ei halua lehteä, hän voi jättää maksun maksamatta tai ilmoittaa asiasta tilausrekisteriä hoitavalla YAP:lle puhelimitse numeroon 0303 9778 tai sähköpostilla osoitteeseen tilaajapalvelu@yap.fi. Journalistiliiton toimisto ei hoida lehden tilausasioita.

Eläkeläistilaus on voimassa, kunnes se peruutetaan tai vuosittain lähetettävä lasku jätetään maksamatta. Päättyneen tilauksen voi uudistaa koska tahansa.

Eläkeläisten tilausmaksu perustuu Journalistiliiton valtuuston keväällä 2011 tekemään päätökseen, jonka mukaan liiton jäsenlehti muuttuu eläkeläiselle maksulliseksi eläkkeellesiirtymisvuotta seuraavan vuoden alusta. 

Jäsenyyteen liitossa lehden tilaaminen tai tilaamatta jättäminen ei vaikuta millään tavalla. Niinpä eläkeläisille myönnetään yhä jäsenmaksuvapautus ja toimitetaan vuosittain pressikortin päivitystarra kuten ennenkin.

Jäsenetuvakuutus päättyy eläkkeellesiirtymisvuotta seuraavan vuoden alusta, kuten tähänkin asti.

 


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.