Uutiset / 26.01.2016

Journalismin päivä tulee taas lokakuussa

Journalismin päivä herää vuoden mittaisesta unestaan. Perjantaina 14. lokakuuta järjestetään ‪#‎JP16 entistä ehompana valtakunnallisena tapahtumana Paasitornissa Hakaniemessä.

Osallistumismaksut pidetään edelleen kohtuullisina. Jokes tulee alkusyksystä jakamaan stipendejä osallistumiseen ja pitkämatkalaisten matkakuluihin.

Päivä tulee keskittymään journalismin ja sen tekemisen ajankohtaisiin ja ikuisuusaiheisiin. Ensi syksynä kumpiakin tulee riittämään! Vai haluatko toteuttaa oman workshopin? Ohjelmaa vasta suunnitellaan, joten ideat ja tarjoukset ovat tervetulleita: juha.rekola@journalistiliitto.fi

Merkitse päivä kalenteriin ja seuraa liiton kanavia, niin pysyt kärryillä tapahtuman etenemisestä!

Journalismin päivä Facebookissa: https://www.facebook.com/journalisminpaiva/


Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.