Uutiset / 22.05.2018

Journalismin päivä on 12.10.

Journalistiliiton suurin ja kaunein jäsentapahtuma tulee taas! Journalismin päivässä pureudutaan journalismin ja viestinnän ajankohtaisiin teemoihin paikallisten ja kansainvälisten asiantuntijoiden kanssa. Luvassa on kiinnostavia näkökulmia sananvapauteen, uusimpaan teknologiaan ja ammatissa kehittymiseen. Tapahtumaan osallistuu satoja liiton jäseniä, eli päivä on myös verraton ympäristö tavata kollegoita ja jakaa vertaiskokemuksia. Puhujavieraiden julkistus alkaa vielä toukokuun aikana, lipunmyynti kesäkuun puolella.

Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.