Uutiset / 28.09.2018

Journalismin päivä on loppuunmyyty, aikataulu julkaistu

Journalistiliiton suurin jäsentapahtuma, kahden vuoden välein järjestettävä Journalismin päivä järjestyy. Tämänkertainen Journalismin päivä järjestetään perjantaina 12.10. Helsingin Lasipalatsissa ja Bio Rexissä. Tapahtuman aikataulu on nyt julkaistu, ja se löytyy täältä.  Aikataulu on alustava, ja siihen on vielä luvassa muutama lisäys. Tämänkertainen Journalismin päivä on saavuttanut ennakkomyynnissä ennätyksellisen suosion. Tapahtuman liput myytiin lippuun jo viikkoja ennen lokakuun h-hetkeä. Bio Rexin lavalla puhuvat muun muassa Vice Nordicin toimitusjohtaja Frederik Andersen, Journalistin päätoimittaja Maria Pettersson, Long Playn päätoimittaja Hanna Nikkanen, konstruktiivisen journalismin instituutin perustaja Ulrik Haagerup, Facebookin John Severinson sekä Vihreän Langan Riikka Suominen ja Lasse Leipola. Lisää puhujista Aikataulu

Katso myös

Kaikki uutiset

Leikkaukset media-alalla rapauttavat Suomen kokonaisturvallisuutta

Journalistiliitto varoittaa Yleisradioon kaavailtujen ja muiden media-alalle kohdistuvien leikkausten vaikutuksista Suomen kokonaisturvallisuuteen ja huoltovarmuuteen.

”Modernit sodat alkavat usein informaatiovaikuttamisella. Onko Suomella varaa nakertaa omaa huoltovarmuuden infrastruktuuriaan heikentämällä median toimintaedellytyksiä”, kysyy Suomen Journalistiliiton edunvalvontajohtaja Petri Savolainen.

Valtuuston kyselytunnilla keskustelua häirinnästä, palkka-avoimuudesta ja tasa-arvosta

Helsingissä koolla oleva valtuusto keskusteli häirinnästä ja epäasiallisesta kohtelusta työpaikoilla – ja siitä, miten siihen voitaisiin puuttua.

Osastot saavat lisää rahaa toimintaansa

Journalistiliiton valtuusto päätti korottaa niin kutsuttua osastopalautuksen perusavustusta 30 prosenttia vuoden 2025 alusta.