Uutiset / 16.01.2014

Jäsenmaksulaskuri valmistui

Suomen Journalistiliiton jäsenmaksut muuttuvat. Muutokset eivät koske niitä, joiden jäsenmaksun työnantaja perii suoraan palkasta. Sen sijaan ns. itsemaksavat eli mm. freelancerit ja ne, jotka ovat työsuhteessa alan ulkopuoliseen yritykseen ja näin ollen ns. valtakirjaperinnän ulkopuolella, laskevat jatkossa itse jäsenmaksunsa suuruuden. Jäsenmaksun perusteena on joku verotuksessa vahvistettu vuositulo (freelancerit) tai kuukausipalkka. Laskutoimituksia helpottamaan näillä sivuilla on julkaistu jäsenmaksulaskuri. Lisää jäsenmaksuasioista   Lisätietoja: jasenmaksut(at)journalistiliitto.fi

Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.