Uutiset / 27.01.2014

Jäsenmaksukirjeet postitettu

 Suomen Journalistiliiton toimistosta on viikon 4 lopulla postitettu alkaneen vuoden jäsenmaksukirjeet niille, jotka huolehtivat jäsenmaksunsa maksamisesta itse.

Valtakirjaperinnässä olevilta työnantaja perii maksun edelleenkin suoraan palkasta.

Jäsenmaksu muuttuu prosenttiperustaiseksi nyt myös niillä, jotka ennen maksoivat euromääräistä maksua. Jäsenmaksun suuruus lasketaan itse. Apuna voi käyttää jäsenmaksulaskuria.

Jäsenmaksukirjeessä on oma viitenumero erikseen jokaiselle kuukaudelle. Viitenumero varmistaa maksun kohdistumisen oikealle jäsenelle ja oikealle kuukaudelle.

Lisää jäsenmaksuasioista


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.