Uutiset / 31.01.2013

Jäsenkortit postitettu, pian saa myös kuvakortin

Journalistiliiton jäsenet ovat jo saaneet postissa kuvattoman jäsenkorttinsa, joka on voimassa kaksi vuotta.

Muille kuin eläkeläisjäsenille kyseisessä kortissa on Matkahuollon alennukseen oikeuttava tunnus (poikkeus eläkeläisten kohdalla johtuu siitä, että he saavat eläkekorteillaan bussilipuista alennuksen muutenkin).

Kortti toimii myös Turvan vakuutuskorttina todisteena jäsenvakuutuksesta muille kuin eläkeläisille. Kortin mukana on tullut esite jäsenvakuutuksesta.

Jos korttisi syystä tai toisesta on virheellinen tai jää kokonaan tulematta, ota yhteyttä sähköpostitse jasenasiat(at)journalistiliitto.fi

Ohjeet kuvallisen, 20 euron hintaisen kortin tilaamisesta tulevat näille verkkosivuille viikolla 6. Kuvallinen kortti sisältää myös kansainvälisen pressikortin. Tämä kortti tilataan ja maksetaan verkossa erilliseltä palveluntuottajalta, ei liiton toimistosta. Operaatioon tarvitaan digitaalisessa muodossa oleva passikuva ja verkkopankkitunnukset.


Katso myös

Kaikki uutiset

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnon saajaa

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus.

Riitaan elokuva- ja tv-tuotantoalan työvuorojen muuttamisesta ei saatu tuomioistuimesta selkeytystä

Journalistiliitto nosti kanteen, koska sen tulkinnan mukaan jäsenien työvuoroja oli muutettu työehtosopimuksen vastaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun elokuva- ja tv-tuotantoalan työehtosopimusta tulkittiin työtuomioistuimessa.

Sanoma tuli pyöreään pöytään freelancejournalistien työn ehdoista

Pyöreän pöydän tapaamisen ajatus on, että voidaan keskustella ilman sitoutumista suoraan neuvotteluihin.