Uutiset / 31.01.2013

Jäsenkortit postitettu, pian saa myös kuvakortin

Journalistiliiton jäsenet ovat jo saaneet postissa kuvattoman jäsenkorttinsa, joka on voimassa kaksi vuotta.

Muille kuin eläkeläisjäsenille kyseisessä kortissa on Matkahuollon alennukseen oikeuttava tunnus (poikkeus eläkeläisten kohdalla johtuu siitä, että he saavat eläkekorteillaan bussilipuista alennuksen muutenkin).

Kortti toimii myös Turvan vakuutuskorttina todisteena jäsenvakuutuksesta muille kuin eläkeläisille. Kortin mukana on tullut esite jäsenvakuutuksesta.

Jos korttisi syystä tai toisesta on virheellinen tai jää kokonaan tulematta, ota yhteyttä sähköpostitse jasenasiat(at)journalistiliitto.fi

Ohjeet kuvallisen, 20 euron hintaisen kortin tilaamisesta tulevat näille verkkosivuille viikolla 6. Kuvallinen kortti sisältää myös kansainvälisen pressikortin. Tämä kortti tilataan ja maksetaan verkossa erilliseltä palveluntuottajalta, ei liiton toimistosta. Operaatioon tarvitaan digitaalisessa muodossa oleva passikuva ja verkkopankkitunnukset.


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.