Uutiset / 29.03.2010

Jari Jurkka EPSY:n johtoon

EPSY:n puheenjohtajaksi seuraavaksi 2-vuotiskaudeksi valittiin Jari Jurkka Pohjalaisesta.

Hallitukseen valittiin varsinaisiksi jäseniksi 2-vuotiskaudeksi JP Porola (Pohjalainen), Harri Kallio-Kurssi (Ilkka) ja Viveca Dahl (Vasabladet). Hallituksessa jatkavat vielä yhden vuoden Pia Hunnakko (Ilkka), Tom Forsman (Vasabladet) ja Ulla Antila-Bamichas (Kurikka-lehti).

Hallituksen varajäseniksi valittiin Saila Collander (Järviseudun sanomat) ja Kaarina Lahti.

EPSY:n valtuutetuiksi uuteen valtuustoon valittiin Anne Laurila (Pohjalainen) ja Tom Forsman (Vasabladet). Laurilan henkilökohtaiseksi varajäseneksi valittiin Juha Aho-Pynttäri (Viiskunta) jä Forsmanin henkilökohtaiseksi varajäseneksi Saila Collander (Järviseudun sanomat). Lisäksi ensimmäiseksi yleisvarajäseneksi valtuustoon valittiin Björn Nyberg (Vasabladet) ja toiseksi yleisvaravaltuutetuksi Jouni Pihlajasaari (Pohjalainen).


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Antero Laine on kuollut  

Hän toimi liiton puheenjohtajana 1974-1992.

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnon saajaa

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus.

Riitaan elokuva- ja tv-tuotantoalan työvuorojen muuttamisesta ei saatu tuomioistuimesta selkeytystä

Journalistiliitto nosti kanteen, koska sen tulkinnan mukaan jäsenien työvuoroja oli muutettu työehtosopimuksen vastaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun elokuva- ja tv-tuotantoalan työehtosopimusta tulkittiin työtuomioistuimessa.