Uutiset / 29.03.2010

Jari Jurkka EPSY:n johtoon

EPSY:n puheenjohtajaksi seuraavaksi 2-vuotiskaudeksi valittiin Jari Jurkka Pohjalaisesta.

Hallitukseen valittiin varsinaisiksi jäseniksi 2-vuotiskaudeksi JP Porola (Pohjalainen), Harri Kallio-Kurssi (Ilkka) ja Viveca Dahl (Vasabladet). Hallituksessa jatkavat vielä yhden vuoden Pia Hunnakko (Ilkka), Tom Forsman (Vasabladet) ja Ulla Antila-Bamichas (Kurikka-lehti).

Hallituksen varajäseniksi valittiin Saila Collander (Järviseudun sanomat) ja Kaarina Lahti.

EPSY:n valtuutetuiksi uuteen valtuustoon valittiin Anne Laurila (Pohjalainen) ja Tom Forsman (Vasabladet). Laurilan henkilökohtaiseksi varajäseneksi valittiin Juha Aho-Pynttäri (Viiskunta) jä Forsmanin henkilökohtaiseksi varajäseneksi Saila Collander (Järviseudun sanomat). Lisäksi ensimmäiseksi yleisvarajäseneksi valtuustoon valittiin Björn Nyberg (Vasabladet) ja toiseksi yleisvaravaltuutetuksi Jouni Pihlajasaari (Pohjalainen).


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.