Uutiset / 08.01.2013

Itse maksavien jäsenten maksuohje tulee helmikuussa

Liiton jäsenmaksu-uudistus on myöhästyttänyt itse maksaville jäsenille lähetettävää vuoden 2013 maksuohjetta, kerrotaan liiton toimistosta.

- Kovin monelta itse jäsenmaksunsa maksavalta jäseneltä puuttuu vielä tarvittava vuoden 2011 verotuspäätös, jonka pohjalta jäsenmaksu määräytyy, kertoo talouspäällikkö Marjut Mikkonen.

- Pyydämme, että itse maksavat jäsenet toimittaisivat pyydetyn vuoden 2011 verotuspäätöksen mahdollisimman pian. Ellemme saa pyydettyä dokumenttia jäsenmaksun suuruus määräytyy valtuustopäätöksen mukaisesti ja se on tällöin korkein maksuluokka, sanoo Mikkonen. Muutoshakuprosessi jälkikäteen vie turhaan aikaa ja resursseja.

Aikaa verotuspäätöksen toimittamiseen on viikon 4 loppuun eli perjantaihin 25. tammikuuta saakka.

Maksuohjeet itse maksaville postitetaan vasta tämän aikarajan jälkeen viikolla 5 eli siinä vaiheessa, kun tammikuun jäsenmaksu pitäisi jo perinteisesti maksaa. Tammikuun jäsenmaksun voi poikkeuksellisesti maksaa vasta helmikuussa.

Mikäli alkuperäinen jäsenrekisteristä tullut kirje on tallella, käyttäkää siinä olevaa linkkiä tietojen ilmoittamiseen ja liitteen eli vuoden 2011 verotuspäätöksen lähettämiseen.

Kysymyksiin vastaa liiton jäsenrekisteri:

(Huom: Liiton toimisto on muuton vuoksi suljettuna 14.-17.1.)


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Antero Laine on kuollut  

Hän toimi liiton puheenjohtajana 1974-1992.

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnon saajaa

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus.

Riitaan elokuva- ja tv-tuotantoalan työvuorojen muuttamisesta ei saatu tuomioistuimesta selkeytystä

Journalistiliitto nosti kanteen, koska sen tulkinnan mukaan jäsenien työvuoroja oli muutettu työehtosopimuksen vastaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun elokuva- ja tv-tuotantoalan työehtosopimusta tulkittiin työtuomioistuimessa.