Uutiset / 08.01.2013

Itse maksavien jäsenten maksuohje tulee helmikuussa

Liiton jäsenmaksu-uudistus on myöhästyttänyt itse maksaville jäsenille lähetettävää vuoden 2013 maksuohjetta, kerrotaan liiton toimistosta.

- Kovin monelta itse jäsenmaksunsa maksavalta jäseneltä puuttuu vielä tarvittava vuoden 2011 verotuspäätös, jonka pohjalta jäsenmaksu määräytyy, kertoo talouspäällikkö Marjut Mikkonen.

- Pyydämme, että itse maksavat jäsenet toimittaisivat pyydetyn vuoden 2011 verotuspäätöksen mahdollisimman pian. Ellemme saa pyydettyä dokumenttia jäsenmaksun suuruus määräytyy valtuustopäätöksen mukaisesti ja se on tällöin korkein maksuluokka, sanoo Mikkonen. Muutoshakuprosessi jälkikäteen vie turhaan aikaa ja resursseja.

Aikaa verotuspäätöksen toimittamiseen on viikon 4 loppuun eli perjantaihin 25. tammikuuta saakka.

Maksuohjeet itse maksaville postitetaan vasta tämän aikarajan jälkeen viikolla 5 eli siinä vaiheessa, kun tammikuun jäsenmaksu pitäisi jo perinteisesti maksaa. Tammikuun jäsenmaksun voi poikkeuksellisesti maksaa vasta helmikuussa.

Mikäli alkuperäinen jäsenrekisteristä tullut kirje on tallella, käyttäkää siinä olevaa linkkiä tietojen ilmoittamiseen ja liitteen eli vuoden 2011 verotuspäätöksen lähettämiseen.

Kysymyksiin vastaa liiton jäsenrekisteri:

(Huom: Liiton toimisto on muuton vuoksi suljettuna 14.-17.1.)


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.