Uutiset / 02.12.2014

ISSY:n joululounaat

Itä-Suomen Sanomalehtimiesyhdistys tarjoaa seniorijäsenilleen joululounaat Lappeenrannassa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Lappeenrannassa seniorit kutsutaan Kasinolla tarjottavalle joululounaalle lauantaina 10.joulukuuta. kello 12. Mikkelissä tilaisuus järjestetään lauantaina 10. joulukuuta. ravintola Holvissa klo 15. Ennakkoilmoittautumiset Lappeenrannassa Jarmo Hämäläiselle 040-734 2878, issy@issy.fi, Mikkelissä Sari Järnille 0440 350 335 ja Savonlinnassa pikaisesti Risto Leppäselle 050-386 4541.


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.