Uutiset / 15.09.2010

Iltalehden kuvankäsittelyssä alkavat yt:t

Neuvotteluissa käsitellään Iltalehden kuvankäsittelytoimintojen suunniteltua automatisointia ja uuteen tuotantotapaan siirtymistä.

Työnantajan arvioima vähennystarve on enintään viisi henkilötyövuotta.

Kuitenkin työnantajan ilmoituksen mukaan irtisanomiset pyritään välttämään etsimällä vaihtoehtoja tehtävien siirroista ja toimenkuvien muutoksista sekä työntekijöiden uudelleensijoituksista ja -koulutuksista.

Neuvotteluiden piirissä on kuusi Journalistiliiton jäsentä.

 


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.