Uutiset / 10.12.2010

IFJ etsii uutta pääsihteeriä

IFJ:n kongressissa viime keväänä Cadizissa valittu johto ryhtyi viime kesänä savustamaan Whiteä ulos lyhyellä varoitusajalla.

Pohjoismaiset liitot ovat eräiden muiden kanssa kyselleet operaation syitä ja tarkoitusta, mutta eivät ole saaneet asiallisia vastauksia. Marraskuussa IFJ:n hallitus (ExCom) hyväksyi enemmistöpäätöksellä sopimuksen, jonka mukaan Aidan Whiten työsopimus päättyy maaliskuun lopussa.

"On sääli lähteä ristiriitojen keskellä, mutta teen niin positiivisin mielin. IFJ on hyvässä kunnossa ja keskustelu tulevaisuuden suunnasta on liitossa tärkeää," sanoo White ja kiittää kansallisia liittoja saamastaan tuesta.

Hakuaikaa on tammikuun loppuun. Katso hakuilmoitus IFJ:n verkkosivuilta


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.