Uutiset / 13.04.2017

Hotel Tunturi suljettuna 23.04.–1.6.

Journalistiliiton Tunturimajan olohuone. Kuva:
Santa’s Hotel Tunturi Saariselällä on suljettuna huhtikuun lopulta kesäkuun alkuun. Tänä aikana Journalistiliiton Saariselän-lomatalojen avaimia ei saa tavalliseen tapaan hotellin vastaanotosta vaan Hotel Tunturin pääsisäänkäynnin avainlaatikosta. Avaimet ovat asukkaan nimellä varustetussa kirjekuoressa. Avaimet voi lähtiessään palauttaa samaan laatikkoon. Hotellin vastaanotto suljetaan sunnuntaina 23. huhtikuuta kello 18 ja avataan taas perjantaina 2. kesäkuuta kello 14. Hotellin myyntipalvelu on tuolloinkin tavoitettavissa (esim. varaukset ja avaimiin liittyvät kysymykset) arkisin kello 10–16 numerosta 016 681 501 tai osoitteesta saariselka@santashotels.fi. Hotellin ravintolat ovat suljettuina 30.4.–1.6.

Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.