Uutiset / 10.10.2014

Helpotusta digiahdistukseen 26.11.

Tule SJL:n ja VKL:n yhteiseen päällikköpäivään Helsinkiin 26.11. kuulemaan, kuinka verkko ja yleisö otetaan haltuun luovasti ja hermoa säästäen. Tarjolla käytännöllisiä vinkkejä ja esimerkkejä muutoksen hallintaan, stressinhallintaa unohtamatta. Luvassa on myös tuoretta tutkimustietoa.

Kouluttajina alan osaavimpia tekijöitä, mm. palkittu verkkotuottaja Annakaisa Vänttinen Suomen Luonnosta ja sosiaalisen median tuottaja Matti Markkola Ilta-Sanomista.

Koulutus maksaa 190 €. Ohjelma ja ilmoittautuminen täällä:
http://www.vkl.fi/ajankohtaista/tapahtumat_ja_koulutus

 


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.