Uutiset / 22.09.2016

Hae virkistysstipendiä

Virkistysstipendien hakijoille myönnetään joko seitsemän vuorokauden maksuton oleskelu Tunturimajalla Saariselällä (enintään 30 kpl) tai maksuton oleskelu Vierumäellä (enintään 5 kpl). Majoituksen lisäksi maksetaan matkakulut yleisiä kulkuneuvoja käyttäen tai omalla autolla matkustettaessa 24 snt/km. Stipendi tulee käyttää vuoden 2017 aikana lomatalojen sesonkien ulkopuolella. Tarkemmat tiedot lomakohteista löytyvät osoitteesta http://www.journalistiliitto.fi/jasenpalvelut/liiton-lomapaikat.

Tunturimaja-stipendin voi halutessaan vaihtaa lomaviikkoon Vierumäen lomatalossa, mikäli siellä on vapaita viikkoja jäljellä. Jos stipendinsaaja ottaa Vierumäelle mukaansa perheenjäseniä, heidän osaltaan laskutetaan 30 euroa/hlö/vko, kuitenkin enintään 100 euroa. Saariselällä perheenjäsenet maksavat perheenjäsenen normaalin majoitusmaksun.

Sähköinen hakulomake löytyy osoitteesta http://www.journalistiliitto.fi/jasenpalvelut/lomakkeet/virkistysstipendin-hakulomake/

Hakuaika päättyy 7.10.2016 klo 16.

Hakijalla on oltava takanaan vähintään yksi vuosi liiton varsinaisena jäsenenä, ja stipendi voidaan myöntää korkeintaan kerran viidessä vuodessa. Muita huomioon otettavia seikkoja ovat sosiaaliset ja taloudelliset perusteet, toiminta liiton luottamustehtävissä sekä työkyvyn ylläpitäminen.

Tiedustelut: talousassistentti Annamari Schildt, puh. 044 500 0013.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.