Uutiset / 26.01.2017

Hae tuetulle hyvinvointilomalle Saariselälle

RAY:n tukemalla hyvinvointilomalla Saariselän Kiilopäällä on vielä muutama paikka vapaana, joten hakuaikaa on jatkettu torstaihin 9.2. asti. Loma-ajankohta on 18.–23. huhtikuuta 2017. Tuki on tarkoitettu niin toimittajille, valokuvaajille kuin muillekin viestintäammattilaisille. Lomatuki myönnetään taloudellisten, terveydellisten tai sosiaalisten syiden perusteella. Tukea haetaan Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n eli MTLH:n kautta. Loman omavastuuosuus on aikuiselta 20 €/vrk. Lue MTHL:n hakuohjeet. Tarkemmat tiedot, hakuohjeet ja sähköinen hakemus löytyvät MTLH:n sivuilta. Tässä on suora linkki lomahakuun.  

Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.