Uutiset / 07.09.2016

Hae stipendiä Journalismin päivään

Journalismin päivä järjestetään perjantaina 14. lokakuuta 2016 Paasitornissa, Helsingissä.

Journalistisen kulttuurin edistämissäätiö eli Jokes jakaa stipendejä pitkämatkalaisten osallistumiseen. Stipendiä voi hakea matkakuluihin ja majoitukseen. Majoitusta tuetaan korkeintaan 100 euroon saakka. Tarvittaessa stipendin voi saada kahden yön majoitukseen.

Hakemus tehdään säätiön sähköisen apurahajärjestelmän kautta osoitteessa https://www.aspicore-asp.net/jokes/.

Haku päättyy 16. syyskuuta kello 17. Hakemukseen liitettävä sitoumus on tulostettava apurahajärjestelmästä, allekirjoitettava ja postitettava säätiön osoitteeseen. Sitoumuksen on oltava perillä säätiön toimistolla 23. syyskuuta mennessä.

Hakijana olevan SJL:n jäsenen jäsenmaksun tulee olla kunnossa ja Kopiosto-valtakirjan luovutettu Journalistiliitolle. Näistä stipendeistä ei synny karenssia, joka vaikuttaisi Jokesin muihin apurahoihin.

Apurahoja ei myönnetä opiskelijajäsenille.

Lisätietoa säätiön asiamieheltä Anna Kähköseltä, puh. 050 551 4961, toimisto@jokes-saatio.fi

Osoite: Journalistisen kulttuurin edistämissäätiö, PL 252, 00531 Helsinki.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.