Uutiset / 09.10.2012

Hae ILO:n pohjoismaiseen Genevekouluun!

Koulun pääjakso järjestetään YK:n Työjärjestön ILO:n vuosittain kesäkuussa pidettävän työkokouksen yhteydessä. Genèvekoulu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden opiskella pohjoismaisten kollegoiden kanssa työelämän kansainvälistymistä sekä hankkia tietoa ja uusia välineitä omaan työhön.

Genèvekoulu 2013 järjestetään seuraavasti. 11.-14.4. järjestettävällä esikurssilla Ruotsissa perehdytään pohjoismaiseen ja kansainväliseen oppimisympäristöön sekä kurssin työmuotoihin. Etäopiskelu esikursseilla sovituista teemoista (noin 30 h) tapahtuu huhti-toukokuun aikana kotimaassa. Pääkurssi 2.-21.6. Genèvessä käsittelee ILO-kokouksen globaaleja teemoja, luentoja ja keskusteluja sekä vierailuja. Kurssin hinta on 28 000 ruotsin kruunua.

Haku Genèvekouluun 2013 on nyt avattu. Liitteenä oleva hakulomake tulee lähettää 11.1.2013 mennessä osoitteeseen katri.soder@tsl.fi tai TSL/Katri Söder, Siltasaarenkatu 4, 00530 Helsinki.
 


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Antero Laine on kuollut  

Hän toimi liiton puheenjohtajana 1974-1992.

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnon saajaa

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus.

Riitaan elokuva- ja tv-tuotantoalan työvuorojen muuttamisesta ei saatu tuomioistuimesta selkeytystä

Journalistiliitto nosti kanteen, koska sen tulkinnan mukaan jäsenien työvuoroja oli muutettu työehtosopimuksen vastaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun elokuva- ja tv-tuotantoalan työehtosopimusta tulkittiin työtuomioistuimessa.