Uutiset / 12.12.2011

Freen jäsenmaksun tasaus nyt haettavana

Nyt on haussa tasaus vuoden 2010 tulojen perusteella. Mahdollinen myönnettävä tasaus siirretään hyvitettäväksi vuoden 2012 jäsenmaksussa.

Palautusta hakevan jäsenen tulee toimittaa liiton toimistoon 13.1.2011 mennessä tasaushakemus sekä valokopio vuoden 2010 vahvistetusta verotuksesta.

Hakulomakkeita saatavissa liiton toimistosta, puh. (09) 6122 330 tai sähköpostitse osoitteesta jasenasiat@journalistiliitto.fi.


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.