Uusimmat

Freelancerit saivat uuden asiamiehen

Liiton freejäseniä palvelee nyt pitkän linjan free ja ay-aktiivi Jukka Väyrynen.

Jäsenyhdistyksemme Suomen freelance-journalistit ry:n (SFJ) osa-aikaisena vt. asiamiehenä on aloittanut Jukka Väyrynen. Hän päivystää yhdistyksen toimistossa toistaiseksi tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 12–16. Muina aikoina saat asiasi helpoimmin perille sähköpostitse. Jukan puoleen voi kääntyä kaikissa freetyötä koskevissa kysymyksissä.

Jukka Väyrynen on pitkän linjan freelancer ja ay-aktiivi. Hän jäi freelanceriksi 1979 työskenneltyään aiemmin muun muassa Ylioppilaslehdessä ja Ylellä. Freenä hän perusti oman viestintätoimiston. Hän joutui eroamaan Journalistiliitosta palkattuaan toimistoonsa väkeä eli siirryttyään työnantajan asemaan.

Väyrynen palasi Journalistiliiton free-jäseneksi vuonna 2004. Tämän jälkeen hän on ajanut ammattikuntansa asioita SFJ:n hallituksessa, hallituksen tiedotusjaostossa sekä liiton valtuustossa. Free-toimittajana hän on erikoistunut työmarkkina-asioihin.

Väyrysen edeltäjä Anna Kähkönen siirtyi tänä kesänä muihin tehtäviin. Uuden asiamiehen valintaa on vaikeuttanut free-yhdistyksen taloustilanne, joka on tällä hetkellä heikko. Osa-aikaeläkkeelle keväällä jäänyt Väyrynen hoitaa asiamiehen tehtävää toistaiseksi, kunnes pysyvämpi ratkaisu löytyy.

SFJ:n toimiston puhelin: 050 559 6159

Sähköposti: yhdistys (at) freet.fi

Edunvalvonta- ja jäsenasioissa toivomme jäsentemme olevan suoraan yhteydessä Journalistiliittoon.

Kaikissa edunvalvontaan liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä Journalistiliiton asiamiehiin.

Liiton laki- ja työehtopäivystys vastaa klo 13–16 numerossa 044 755 5000. Free-asioihin erikoistunut asiamies on Jussi Salokangas, puhelin 050 377 6211.

Jäsenmaksuihin liittyvissä asioissa ota yhteyttä Journalistiliittoon, puhelin 040 752 5372 kello 9–11.30.