Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Elokuva- ja tv-tuotantoalalla runsas koulutusvuosi

Elokuva- ja tv-alan työntekijöille ja työnantajille järjestetään vuonna 2019 runsaasti työoikeuskoulutusta. Koulutus on tarkoitettu kaikille alan toimijoille – työntekijöille ja esimiehille.

Tarjolla on alalle räätälöityä juridista peruskoulutusta, Jaana Paanetojan antamaa juridista täydennyskoulutusta ja työturvallisuustietoutta.

Juridinen peruskoulutus ja Työturvallisuuskeskuksen webinaarit ovat avoimia kaikille alan toimijoille, jotka työskentelevät työnjohdollisissa tehtävissä. Työoikeusseminaarit ovat avoimia kaikille elokuva- ja tv-alalla työskenteleville SJL:n ja Temen jäsenille.

Elokuva- ja tv-tuotantoalalla toimiville työntekijöille, työnanantajille ja esimiehille suunnattu juridinen peruskoulutus järjestetään Suomen elokuvasäätiön tiloissa Helsingin Kanavarannassa 7.5. ja 8.5. Ilmoittautuminen koulutuspäiviin on edelleen auki!

Työoikeuden seminaarin toinen osa 15.5. Helsingin Teatterikulmassa on avoin kaikille alalla toimiville Journalistiliiton ja Temen jäsenille. Kouluttajina ovat Jaana Paanetoja, Terhi Tarvainen ja Marika Väisänen, ja luvassa on näkökulmia muun muassa työsuojelusta, työajasta ja ylítöistä. Ennakkoilmoittautuminen on välttämätön.

Muista myös lukea oikeustieteen tohtori, työ- ja sosiaalioikeuden dosentti Jaana Paanetojan perusteellinen ja avartava artikkelisarja elokuva- ja teatterialan työehtoasioista. Osat yksi ja kaksi ovat jo luettavissa sivuillamme.

 

Muistutettakoon jo nyt, että syksyllä on luvassa vielä sarja työturvallisuuskeskuksen webinaareja:

Tiistai 17.9. klo 10.30-12.30

  • Turvallinen ja terveellinen yhteinen työpaikka elokuva- ja tv-tuotantoalalla

Keskiviikko 18.9. klo 10.30-12.30

  • Työsuojelun yhteistoiminta ja työterveyshuolto elokuva- ja tv-tuotantoaloilla

Tiistai 1.10. klo 10.30-12.30

  • Turvallinen terveellinen työ ja työympäristö elokuva- ja tv-tuotantoaloilla

Keskiviikko 2.10. klo 10.30-12.30 ja 13.30-15.30

  • Työhyvinvointi elokuva- ja tv-tuotantoaloilla
  • Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo