Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Ehdota ansiomerkin saajaa!

Journalistiliitto myöntää valtuuston syyskokouksen yhteydessä ansiomerkkejä erityisen ansioituneille jäsenille. Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet.

Journalistiliitto myöntää vuosittain valtuuston syyskokouksen yhteydessä ansiomerkkejä erityisen ansioituneille jäsenille.

Tänä vuonna ansiomerkit jaetaan valtuuston järjestäytymiskokouksen yhteydessä 12.-14.12.2018.

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä Journalistiliiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Ansiomerkeistä päättää liiton hallitus.

Viimeinen esitysten jättöpäivä on keskiviikkona 10.10.2018. Myöhästyneitä ehdotuksia ei käsitellä.

Ansiomerkin myöntämisedellytyksenä on ansiokas toiminta liiton hyväksi. Ansiomerkkiä on pidetty ”elämäntyöpalkintona”, mutta merkki ei ole tarkoitettu ainoastaan luottamustehtävistä jo luopuneille.

Ehdotusten hyviin perusteluihin kannattaa panostaa, sillä ansiomerkki ei seuraa automaattisesti jonkin luottamustehtävän hoitamisesta. Miten ehdokas on toiminut ansiokkaasti? Miksi merkki pitäisi myöntää juuri hänelle?

Esitykset jätetään täällä.