Uutiset / 23.02.2011

Antti Kaarto Kymenlaakson Journalistien johtoon

Urheilutoimittaja Antti Kaarto Kymen Sanomista valittiin Kymenlaakson Journalistit ry:n puheenjohtajaksi yhdistyksen vuosikokouksessa lauantaina 19.2. Kouvolassa.

Yhdistyksen hallituksen jäseniksi valittiin Timo Suurnäkki, Pekka Kimpanpää ja Outi Palmu Kymen Sanomista, Tapio Lainesalo, Leena Laurila ja Krista Lihvonen Kouvolan Sanomista, Ritva Launeskoski Iitinseutu-lehdestä ja freelancer Arja Ukkonen. Hallituksen varajäseniksi valittiin Ilkka Kujala Keskilaakso-lehdestä ja Helena Vaittinen Kouvolan Sanomista.
Kokouksessa palkittiin Vuoden journalistina Kouvolan Sanomien toimittaja Katariina Hakaniemi. Häntä kiitettiin arkoihin aiheisiin tarttumisesta ja antaumuksellisesta kirjoittamisotteesta. Yhdistyksen standaarit luovutettiin yhdistystoiminnan ahkerille vastuuhenkilöille Irma Ikoselle ja Liisa Taavitsaiselle.
Vuosikokouksen alla palkittiin Vuoden valottajana Stora Enson pitkäaikainen pääluottamusmies ja harrastajateatteriaktiivi Antero Raanoja. Hän sai tunnustuksen toimittajien tarpeet hyvin huomioineena ja rohkeasti sanojensa takana seisovana henkilönä.

Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.