Uutiset / 01.12.2023

Ansiomerkit aktiiveille liiton jäsenille

Liiton ansiomerkit jaettiin valtuuston illallisella. Kuva: Nina Erho Kuva:

Journalistiliiton aktiiveja on palkittu ansiomerkein valtuuston syyskokouksen yhteydessä järjestetyllä illallisella 30. marraskuuta Helsingissä.

Ansiomerkeillä palkittiin kaikkiaan kahdeksan liiton aktiivista toimijaa, näistä Hanna-Kaisa Hämäläiselle postuumisti. Ansiomerkin myöntämisedellytyksenä on ansiokas toiminta liiton hyväksi. Esityksiä palkittaviksi ovat voineet tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Ansiomerkeistä päättää liiton hallitus.

Ansiomerkin saivat valtuuston illallisella Kirsi MattilaMarko KorhonenAnne KotipuroLeena KosonenPekka PajalaSoila Saroniemi ja Tapio Räihä.


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.