Uutiset / 21.11.2013

Yrittäjät STTK kysyy freelancereilta

Eduskuntavaalit pidetään keväällä 2015 ja sen jälkeen muodostetaan Suomelle uusi hallitus ja sille hallitusohjelma.

Nyt on aika vaikuttaa ja ottaa kantaa, mitä asioita Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n pitäisi tavoitella tulevaan hallitusohjelmaan yrittäjyydestä.

STTK:n elinkeinopoliittinen ryhmä Yrittäjät STTK antaa puheenvuoron STTK-laisten liittojen yrittäjäjäsenille. Kyselyyn vastaamalla pääset kehittämään yrittäjien ja itsensätyöllistäjien asemaa Suomessa.

Kyselyn vastausaikaa on sunnuntaihin 1.12.

Suomen Journalistiliitolla on yhteistyösopimus palkansaajakeskusjärjestöjen kanssa, myös STTK:n. SJL:llä on ollut edustaja Yrittäjät STTK -ryhmässä, ja tällä hetkellä sen puheenjohtajana on liiton edunvalvontajohtaja Petri Savolainen.

Lisätietoja kyselystä saa petri.savolainen(at)journalistiliitto.fi.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.