Uutiset / 10.05.2010

Ylen neuvottelut jatkuvat keskiviikkona

Yleisradion ohjelmatyöntekijöiden työehtosopimusneuvottelut ovat jatkuneet työryhmissä, viimeksi maanantaina.

Työryhmien työskentelyssä on edistytty ja vaikuttaisi siltä, että ohjelmatyöntekijöitten kannalta pahimpia tekstiesityksiä on pystytty torjumaan.

Palkkaryhmässä on tänään neuvoteltu mm. sopimuskauden pituudesta sekä sopimuskauden pituuden vaikutuksesta palkankorotuksen tasoon.

Isot neuvottelukunnat kokoontuvat keskiviikkona klo 10 jatkamaan työehtosopimusneuvotteluja.

työehtoasiamies

Marianne Leskinen


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.