Uutiset / 06.10.2014

Vikes hakee toiminnanjohtajaa

Viestintä ja kehitys –säätiö Vikes tukee ja toteuttaa sananvapausprojekteja yhteensä 14 eri maassa Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Hankebudjettimme 2014 on yli miljoona euroa. Hankkeita rahoitetaan UM:n kansalaisjärjestötuesta ja omarahoitus hankitaan journalistijärjestöiltä, yksittäisiltä lahjoittajilta ja useista muista eri lähteistä. Lisätietoja www.vikes.fi

Edellisen toiminnanjohtajan jatkaessa kohti uusia haasteita,

haemme toiminnanjohtajaa johtamaan toimintaamme

Tehtävässä tarvitset näkemystä järjestötoiminnasta, kokemusta hankehallinnosta ja innostusta myös varainhankintaan.

Vahvat ja monipuoliset viestintätaidot, sosiaaliset taidot, paineensietokyky, itsenäisyys sekä halu ja kyky kehittää omaa tehtäväkenttää ovat keskeisiä tehtävässä onnistumisen kannalta. Pääasialliset työkielet ovat suomi ja englanti, muu kielitaito (erityisesti venäjä ja espanja) lasketaan eduksi.

Kyseessä on kokopäivätoimi, mutta työajasta voidaan aina neuvotella. Työpaikka on Helsingin Hakaniemessä, mutta työ voi vaatia ajoittaista matkustusta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa Vikesin hallituksen puheenjohtaja Juha Rekola puh 040 512 0036. Hakemukset palkkatoivomuksineen 20.10. klo 12.00 mennessä osoitteella: Juha Rekola (a) journalistiliitto.fi


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.