Uutiset / 03.03.2017

Veroparatiisikoulutusta Brysselissä taloustoimittajille

Euroopan komissio järjestää maksutonta veroparatiisikoulutusta toimittajille. Koulutuksessa opitaan perusteet siitä, miten kansainväliset yritykset kiertävät verotusta, miten yhtiöitä voidaan valvoa ja mitä Panama-papereista saadaan irti. Koulutus on ensisijaisesti suunnattu taloustoimittajille tai taloustoimittajiksi pyrkiville. 1.–2.6. on vielä kaksi paikkaa ja 15.–16.6 kahdeksan paikkaa. Matkalle lähdetään kurssia edeltävänä iltana. Komissio maksaa lennot, majoituksen ja lounaat. Ilmoittaudu täällä.

Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.