Uutiset / 13.11.2012

”Vääristävät peilit” siirtyi eduskuntaan

Konferenssi järjestetään kaksiosaisena: Ensimmäisenä päivänä ma 3.12. journalistit kummastakin maasta keskustelevat omassa työpajassaan ”Suomi ja Venäjä median polttopisteessä”. Toisena päivänä ti 4.12. ovet avataan laajemmalle yleisölle ja keskustelua jatketaan Suomen ja Venäjän kuvasta mediassa ja viisumivapauden mahdollisuuksista ja edellytyksistä.

Konferenssiin osallistuu pari-kolmekymmentä journalistia myös Venäjältä, pääasiassa Pietarista ja Moskovasta.

Maanantain journalistityöpajaan mahtuu noin 30 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu siis nopeasti liiton verkkosivuilla olevalla lomakkeella, joka suljetaan kun työpaja on täynnä, kuitenkin viimeistään 23.11.mennessä.

Lisätietoa, ohjelma ja ilmoittautuminen: http://www.journalistiliitto.fi/liitto/kurssilista/?x21393=11142992

Pelkästään tiistain avoimeen osuuteen 4.12. osallistuvat ilmoittautuvat Suomi-Venäjä-Seuran sähköpostiin svs@venajaseura.com

Seuraa myös tapahtuman Facebook-sivua: http://www.facebook.com/finrosforum2012


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Antero Laine on kuollut  

Hän toimi liiton puheenjohtajana 1974-1992.

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnon saajaa

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus.

Riitaan elokuva- ja tv-tuotantoalan työvuorojen muuttamisesta ei saatu tuomioistuimesta selkeytystä

Journalistiliitto nosti kanteen, koska sen tulkinnan mukaan jäsenien työvuoroja oli muutettu työehtosopimuksen vastaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun elokuva- ja tv-tuotantoalan työehtosopimusta tulkittiin työtuomioistuimessa.