Uutiset / 13.11.2012

”Vääristävät peilit” siirtyi eduskuntaan

Konferenssi järjestetään kaksiosaisena: Ensimmäisenä päivänä ma 3.12. journalistit kummastakin maasta keskustelevat omassa työpajassaan ”Suomi ja Venäjä median polttopisteessä”. Toisena päivänä ti 4.12. ovet avataan laajemmalle yleisölle ja keskustelua jatketaan Suomen ja Venäjän kuvasta mediassa ja viisumivapauden mahdollisuuksista ja edellytyksistä.

Konferenssiin osallistuu pari-kolmekymmentä journalistia myös Venäjältä, pääasiassa Pietarista ja Moskovasta.

Maanantain journalistityöpajaan mahtuu noin 30 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu siis nopeasti liiton verkkosivuilla olevalla lomakkeella, joka suljetaan kun työpaja on täynnä, kuitenkin viimeistään 23.11.mennessä.

Lisätietoa, ohjelma ja ilmoittautuminen: http://www.journalistiliitto.fi/liitto/kurssilista/?x21393=11142992

Pelkästään tiistain avoimeen osuuteen 4.12. osallistuvat ilmoittautuvat Suomi-Venäjä-Seuran sähköpostiin svs@venajaseura.com

Seuraa myös tapahtuman Facebook-sivua: http://www.facebook.com/finrosforum2012


Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.