Uusimmat

Työkiertoa ja uusrekrytointi liiton työehtoyksikössä

Määräaikaisena työehtoasiamiehenä aloittaa 12.11. Terhi Tarvainen. Lisäksi on sovittu työkierrosta.

Työehtoasiamiesten tehtäviä on järjestelty uudelleen liiton toimistossa, kun Sari Uusi-Rauva siirtyy marraskuun alussa ulkoministeriön järjestämän kansainvälisten asiain valmennuskurssille. Tässä yhteydessä on myös käytetty laajasti työkiertoa.

Valtteri Aaltosen työtehtäviin on sovittu uutena vastuualueena Yle- ja Yhtyneet -työehtosopimukset, ja entisestään jatkuvat yhdistysjuridiikka sekä pätkätyöasiat.

Jussi Salokangas siirtyy hoitamaan lehdistön freelancereiden edunvalvontaa. Lisäksi Salokangas hoitaa liitossa Sanna Nikulan perhevapaan aikana viestintälainsäädäntöä. Hänen työsuhteensa on vakinaistettu tehtävämuutosten yhteydessä.

Tytti Oras hoitaa Nikulan perhevapaan aikana kustannustoimittajien työehtosopimusta. Oraksen päävastuulla ovat edelleen lehdistön työehtosopimusasiat. Sen sijaan työelämä- ja tasa-arvoasiat siirtyvät uudelle määräaikaiselle työehtoasiamiehelle.

Määräaikaiseksi työehtoasiamieheksi liiton hallitus on valinnut Terhi Tarvaisen. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat työelämä- ja tasa-arvoasioiden lisäksi liiton opiskelijayhteistyö. Määräaikaisuus jatkuu ainakin elokuun loppuun 2013. Tarvainen on ollut aikaisemmin liiton työehtoasiamiehenä vuonna 2006.