Uutiset / 08.02.2011

Työaikapankki toimii, jos johtaminen toimii

 

Pankkien toimintaperiaatteet vaihtelevat. Yksinkertaisin malli on esimiehen siniseen vihkoon kirjattavat ylityötunnit. Parhaimmillaan pankki on toimiva osa sähköistä palkkahallinnon kanssa yhteensopivaa työaikajärjestelmää.
Työaikapankin toimivuus edellyttää sekä toimivaa seurantajärjestelmää ja hyvää johtamista sekä käytännön mahdollisuuksia pitää vapaita pois.
Kyselyn mukaan pankin käyttöönottoa on pohdittu monessakin yrityksessä. Muutama kymmenen luottamusmiestä mainitsi pankille olevan tarvetta ja myös yrityksissä oli jonkin verran kiinnostusta asiaan.
(8.2.2011 Tytti Oras)

Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.