Uutiset / 12.09.2012

Tule ja kerro toiveesi lehdistön tes-neuvottelijoille

Alueelliset tes-klubit ovat vapaamuotoisia tilaisuuksia. Pitkiä puheita ei pidetä ja lasista voi nauttia juomaa. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, mutta mukaan mahtuu vain kabinetillisen verran Journalistiliiton jäseniä.

Liiton puheenjohtaja Arto Nieminen, edunvalvontajohtaja Petri Savolainen, lehdistön työehtosopimuksesta vastaava työehtoasiamies Tytti Oras sekä työehtovaliokunnan jäseniä on vaihtuvissa kokoonpanoissa paikalla kuulemassa parannusehdotuksia ja kertomassa, mitä niiden toteuttaminen edellyttäisi.

 
Klubit järjestetään seuraavasti:
 
Helsinki, ma 24.9. klo 17, Painobaari, Sanomatalo, Postikuja 2
Tampere, ke 3.10. klo 17.30, Plevna, Itäinenkatu 8
Jyväskylä, ti 9.10. klo 18, Gastropub Jaloklubi, Asemakatu 2
Oulu, ti 16.10. klo 17.30, Vanha Paloasema, Kauppurienkatu 24 A
 
Lisätietoja voi tarvittaessa kysyä suoraan liiton toimistosta, työehtoasiamies Tytti Orakselta, sähköposti tytti.oras(at)journalistiliitto.fi

Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.