Uutiset / 12.09.2012

Tule ja kerro toiveesi lehdistön tes-neuvottelijoille

Alueelliset tes-klubit ovat vapaamuotoisia tilaisuuksia. Pitkiä puheita ei pidetä ja lasista voi nauttia juomaa. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, mutta mukaan mahtuu vain kabinetillisen verran Journalistiliiton jäseniä.

Liiton puheenjohtaja Arto Nieminen, edunvalvontajohtaja Petri Savolainen, lehdistön työehtosopimuksesta vastaava työehtoasiamies Tytti Oras sekä työehtovaliokunnan jäseniä on vaihtuvissa kokoonpanoissa paikalla kuulemassa parannusehdotuksia ja kertomassa, mitä niiden toteuttaminen edellyttäisi.

 
Klubit järjestetään seuraavasti:
 
Helsinki, ma 24.9. klo 17, Painobaari, Sanomatalo, Postikuja 2
Tampere, ke 3.10. klo 17.30, Plevna, Itäinenkatu 8
Jyväskylä, ti 9.10. klo 18, Gastropub Jaloklubi, Asemakatu 2
Oulu, ti 16.10. klo 17.30, Vanha Paloasema, Kauppurienkatu 24 A
 
Lisätietoja voi tarvittaessa kysyä suoraan liiton toimistosta, työehtoasiamies Tytti Orakselta, sähköposti tytti.oras(at)journalistiliitto.fi

Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Antero Laine on kuollut  

Hän toimi liiton puheenjohtajana 1974-1992.

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnon saajaa

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus.

Riitaan elokuva- ja tv-tuotantoalan työvuorojen muuttamisesta ei saatu tuomioistuimesta selkeytystä

Journalistiliitto nosti kanteen, koska sen tulkinnan mukaan jäsenien työvuoroja oli muutettu työehtosopimuksen vastaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun elokuva- ja tv-tuotantoalan työehtosopimusta tulkittiin työtuomioistuimessa.