Uutiset / 06.06.2022

Tilaa Pressikortti ajoissa kesän rientoihin

Mallikuva pressikortista. Kuva: Heli Saarela Kuva:
Jos haluat tilata perinteisen muovisen Pressikortin digitaalisen rinnalle, teethän tilauksesi ajoissa. Muovisen kortin saapumiseen on hyvä varata noin kaksi viikkoa siitä, kun tilauksen tekee. Mikäli tarvitset digitaalisen kortin, sen linkin toimittamiseen on hyvä varata aikaa muutama arkipäivä. Kortin voit tilata verkkoasioinnista, sähköpostitse tai puhelimitse. Käsittelemme korttitilauksia arkisin toimistoaikoina. Kuvallisia ja kuvattomia kortteja voit tilata vasta, kun olet aloittanut jäsenmaksusi maksamisen. Kuvallinen kortti maksaa 20 euroa. Lähetä jäsenpalveluun sekä maksukuitti että jpg-muodossa olevan kuva (enintään 2 Mb). Katso tarkemmat ohjeet Pressikortin tilaamisesta.

Katso myös

Kaikki uutiset

Leikkaukset media-alalla rapauttavat Suomen kokonaisturvallisuutta

Journalistiliitto varoittaa Yleisradioon kaavailtujen ja muiden media-alalle kohdistuvien leikkausten vaikutuksista Suomen kokonaisturvallisuuteen ja huoltovarmuuteen.

”Modernit sodat alkavat usein informaatiovaikuttamisella. Onko Suomella varaa nakertaa omaa huoltovarmuuden infrastruktuuriaan heikentämällä median toimintaedellytyksiä”, kysyy Suomen Journalistiliiton edunvalvontajohtaja Petri Savolainen.

Valtuuston kyselytunnilla keskustelua häirinnästä, palkka-avoimuudesta ja tasa-arvosta

Helsingissä koolla oleva valtuusto keskusteli häirinnästä ja epäasiallisesta kohtelusta työpaikoilla – ja siitä, miten siihen voitaisiin puuttua.

Osastot saavat lisää rahaa toimintaansa

Journalistiliiton valtuusto päätti korottaa niin kutsuttua osastopalautuksen perusavustusta 30 prosenttia vuoden 2025 alusta.