Uutiset / 31.05.2013

Muista tilata kuvallinen pressikortti ajoissa!

Lähdössä reissuun kesällä? Journalistiliiton uusi kuvallinen kortti on nyt myös kansainvälinen pressikortti. Se on kätevä mukana maailmalla. Kortin saa kotiin keskimäärin noin viikon kuluessa tilauksesta.

Kortin tilaaminen maksaa vain 20 euroa ja se on kertamaksulla voimassa toistaiseksi eikä sitä tarvitse uusia määräajoin. Kuvallinen kortti on toki voimassa ainoastaan voimassaolomerkinnällä varustetun kuvattoman jäsenkortin kanssa.

Tietoa ja ohjeet kuvallisen pressikortin tilaamiseen löytyvät tästä linkistä.


Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.