Uutiset / 12.03.2010

Matikaiselle Sata-Tonni

Pitkän uran Satakunnan Kansassa tehnyt Matikainen on ollut Satakunnan Journalistien puheenjohtaja 1982-90.

– Asta Matikainen tekee töitä sydämellä, ei pelkästään leivästä vaan myös kutsumuksesta. Hän tuntee ihmisten arjen, mutta myös kristallien loisteen, perusteltiin kiitospuheessa.

Satakunnan Journalistien puheenjohtajana jatkaa Jukkapekka Varjonen. Muut jäsenet ovat Maarit Kangas, Juha Aro, Erkki Saarinen, Sanna Jääskeläinen, Maarit Kautto ja Petri Parppei. Varajäseniksi valittiin Teija Saarenmaa ja Marja-Kristiina Vainela.


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.