Uutiset / 09.03.2017

Luova100-hanke kutsuu: esitä toiveesi luovien alojen kehittämiseksi

Onko sinulla ideoita, miten luovia aloja voitaisiin kehittää yhä elinvoimaisemmiksi? Ole mukana vaikuttamassa ja esitä toiveesi Suomelle Luova100-sivustolla! Luova100 on 100-vuotiasta Suomea juhlistava hanke, joka tuo esiin luovien alojen tekijät tarinoiden, toiveiden ja alaa koskevan tiedon avulla. Tavoitteena on, että luovat alat voisivat toimia seuraavatkin 100 vuotta Suomen kielen ja kulttuurin tukipilareina. https://www.youtube.com/watch?v=2S8lReIIvv8 Hanke kannustaa nuoria luoville aloille tarjoamalla alan ammattilaisten tarinoita video- ja tekstimuodossa. Yhteiskunnallista vaikuttavuutta haetaan keräämällä luovan alan tekijöiden toiveita, nostamalla niiden aihealueita yhteiskunnalliseen keskusteluun sekä koostamalla niistä vuoden lopulla kannanotto, joka luovutetaan poliittisille päättäjille. Kaikki luovan alan tekijät ovat tervetulleita mukaan esittämään oman toiveensa tai tarinansa. Luova100 on Kopioston hanke, joka on osa Suomen 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa. www.luova100.fi |Facebook: facebook.com/Luova100 | Twitter: @Luova100 | Instagram ja YouTube: Luova100

Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.