Uutiset / 16.07.2018

Liitto SuomiAreenassa 18.7. – tarjolla lounas ja kiinnostavia kuulumisia!

Tule moikkaamaan puheejohtaja Hanne Ahoa ja liiton muuta henkilökuntaa SuomiAreenaan. Kuva:
Journalistiliitto tarjoaa jäsenilleen lounaan ja lasin kuohuvaa sekä rutkasti hyvää seuraa Porin SuomiAreenassa. Luvassa on myös kiinnostavia media-alan kuulumisia. Tule sinäkin Hotelli Vaakunan Kallela-kabinettiin (Gallen-Kallelankatu 7) keskiviikkona 18.7. klo 12-14. Paikalla ovat mm. puheenjohtaja Hanne Aho sekä Journalistin uusi päätoimittaja Maria Pettersson, joka haastattelee Merja Ylä-Anttilaa ja Atte Jääskeläistä. Tervetuloa, pressikortilla sisään!

Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.