Uutiset / 01.04.2014

Journalistirockista vapaapäiviä

Vapaapäivien määrästä on vielä epäselvyyttä, mutta tapahtuman puuhamies Manu Marttinen arvioi, että noin viiden vuorokauden tai jopa viikon harjoitteluvapaa on taso, josta neuvottelut oman työnantajan kanssa on syytä aloittaa.
”Viikossa voi oppia soittamaan Paranoidin vaikkapa haitarilla", Marttinen toteaa.
Osan vapaasta voi käyttää myös Journalistirockin jälkeiselle viikolle.
”Yksi tai kaksi paivää on syytä ottaa vapaaksi toipumista varten, sillä tapahtuma vaatii kokeneeltakin juhlijalta turnauskestävyyttä.”
Journalistirock järjestetään 17. lokakuuta Helsingissä Kulttuuriareena Gloriassa. Kyseessä on bändikilpailu, joka on tarkoitettu media-alan työntekijöille. Lisätietoja saa tapahtuman Facebook-sivulta.


Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.