Uutiset / 25.03.2011

Journalistiliiton neuvottelijat nimettiin

Journalistiliiton neuvottelijoita johtaa puheenjohtaja Arto Nieminen.

Muut neuvottelijat ovat pääluottamusmies Jaana Savolainen (Helsingin Sanomat), pääluottamusmies Hanne Aho (Suomen Kuvalehti/Otavamedia), pääluottamusmies Erja Hyytiäinen (Turun Sanomat), pääluottamusmies Juha Lehtinen (Aamulehti) sekä lehdistön työehtovaliokunnan jäsen Arno Juutilainen (Hämeen Sanomat).

Toimistolta neuvotteluvaltuuskuntaan kuuluvat työehtoasiamies Tytti Oras (neuvottelukunnan sihteeri) ja edusvalvontajohtaja Petri Savolainen.

Neuvottelut alkavat tiistaina 29.3.2011.


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.