Uutiset / 19.02.2019

Jäsen, ehdota palkittavia!

Vuoden 2017 järjestötekona palkittiin viime toukokuussa Faktana kiitos -projekti (Pauliina Grönholm, oik.) Kunniamaininta myönnettiin Pohjois-Karjalan journalistiyhdistyksen Sulkasato –vappulehdelle. (Eveliina Salomaa, vas.) Kuva:
Perinteinen luottamusmiespalkinto on uudistettu työyhteisötekijäpalkinnoksi, jotta pystymme nyt palkitsemaan myös työsuojeluvaltuutettuja ja muita työyhteisötekijöitä. Ehdota siis meille näiden kahden palkinnon saajia! Järjestötekopalkinto Liiton hallitus voi myöntää tunnustuspalkinnon vuosittain yhdelle tai useammalle liiton jäsenelle erityisen ansiokkaasta järjestöteosta. Palkinnon saajina voi olla useampia samassa yhteydessä ansioituneita jäseniä. Kokonaisharkinnan perusteella palkinto voidaan myöntää myös pitkän uran aikana tehdyistä useista järjestöteoista. Lisäksi voidaan jakaa kunniamainintoja. Työyhteisötekijäpalkinto Liiton hallitus voi myöntää tunnustuspalkinnon yhdelle tai useammalle a. luottamusmiehelle ansiokkaasta luottamusmiestyöstä ja/tai b. työsuojeluvaltuutetulle työhyvinvoinnin edistämisestä ja/tai c. osastoaktiiveille, työntekijöiden tai työnantajan edustajille, jos he ovat yhdessä saaneet kehitystä aikaiseksi Viimeinen esitysten jättöpäivä on perjantai 22.3.2019. Esitykset lähetetään (mieluusti perusteluineen) osoitteeseen kira.narhi@journalistiliitto.fi    

Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.