Uutiset / 17.11.2014

Hyvinvointiloma ja perheloma haettavissa

Hyvinvointiloma tarjoaa mahdollisuuden keskittyä muutaman päivän ajan omaan terveyteensä, hyvinvointiinsa ja jaksamiseensa.

Aikuisille suunnattu hyvinvointiloma järjestetään 7.–11.4. Kylpylähotelli Kuntorannassa Varkaudessa, hakuaika päättyy 28.2.2015. www.kuntoranta.fi. Mukaan mahtuu 20 henkilöä.

Meidän perheen loma järjestetään 12.–17.7. Kylpylähotelli Kivitipussa Lappajärvellä, hakuaika päättyy 13.4.2015. www.kivitippu.fi. Mukaan mahtuu 12 perhettä.

Osallistuja maksaa omavastuuosuuden 20 euroa/vrk, alle 17-vuotiailta ei peritä omavastuuta.

Loma sisältää täysihoidon, majoituksen kahden hengen huoneessa, perhelomilla perhekoko huomioiden tarkoituksenmukaisissa huoneissa, lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käytön, yleisen vapaa-ajan ohjelman ja ryhmän ohjelman.

Lomat järjestetään Raha-automaattiyhdistyksen tuella yhteistyössä Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n kanssa.  Tukea myönnetään hakemusten perusteella terveydellisin, taloudellisin tai sosiaalisin perustein. Lomatuen hakeminen ei edellytä liiton jäsenyyttä.

Hakemuslomakkeita ja hakuohjeita saa lomajärjestö MTLH:sta www.mtlh.fi

PÄIVITETTY 15.4.2015: Lappajärven perheloman hakuaikaa on jatkettu 4.5. asti.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.