Uutiset / 13.05.2015

Etelä-Suomen Media aloittaa yt:t

Keskisuomalainen-konserniin kuuluva Etelä-Suomen Media Oy aloittaa ensi viikolla yhteistoimintaneuvottelut. Länsiväylän mukaan neuvottelujen kohteena on koko henkilöstö eli noin 250 ihmistä. Mahdolliset irtisanomiset ja osa-aikaistamiset voivat koskea enintään 25 henkilöä, arvioi työnantaja alustavasti. Myös lomautukset ovat mahdollisia.

Yhtiö julkaisee yli kahtakymmentä sanoma-, kaupunki-, ammatti- ja asiakaslehteä. Niihin kuuluvat esimerkiksi Helsingin Uutiset, Länsiväylä, Aamuposti ja Uusimaa.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.