Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

DWNLD.fi tekee sähköisten kulttuurituotteiden ostamisesta entistäkin helpompaa

Kulttuurin ja viihteen digitaalista kuluttamista edistetään uudella dwnld.fi-verkkopalvelulla. Sivustolla esitellään kulttuurin ja viihteen digitaalisen kaupan valikoimaa ja mahdollisuuksia.

Dwnld.fi listaa kattavasti Suomessa toimivat digitaaliset musiikki-, kirja-, elokuva-, tv- ja peli-palvelut ja kauppapaikat. Mukana on linkit palveluihin sekä käytännöllistä taustatietoa. 

Sivuston tavoitteena on tehdä kulttuurista ja viihteestä nauttimisesta mahdollisimman helppoa. Palvelua varten tehdyn taustatutkimuksen mukaan kulttuurituotteiden digitaalisen kaupan kasvun merkittävin este on tähän mennessä ollut juuri kuluttajien tietämättömyys palvelujen mahdollisuuksista.

Palvelun takana on laaja luovien alojen yhteenliittymä, johon kuuluu musiikki-, elokuva- ja peli-alan keskusjärjestöt, FiCom, YLE, MTV3, Sanoma Entertainment, Nokia sekä keskeiset tekijänoikeusjärjestöt. Journalistiliitto on mukana Kopioston kautta.