Uutiset / 10.02.2016

Darkwebin syövereissä

Liiton toimistolla Helsingissä käynnistyi 8.2. ajankohtainen tietoturvakoulutus, joka kiinnosti kymmeniä jäseniä. Kyberhyökkäysyhtiö Silverskinin ja Kinkayon hallituksen puheenjohtaja, tietoturva-asiantuntija Mikko S. Niemelä esitteli koulutuksessa Tor-verkon parhaita ja pahimpia puolia. Liiton lakimiehen Jussi Salokankaan opastuksella luotiin kryptattuja kansioita, joissa toimittajan tiedostot ovat suojassa urkinnalta ja tietovuodoilta.

Kolmeosainen tietoturvakoulutus jatkuu 22.2. Ilmoittaudu mukaan täällä.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.