Uutiset / 17.02.2015

BTI Studios Finland Oy irtisanoi neljä

BTI on saanut yt-neuvottelunsa päätökseen. Neuvotteluissa oli irtisanomisuhan alla viisi henkilöä, joista kolme on Journalistiliiton jäseniä.

Yksi irtisanoutui ennen työnantajan päätöstä saatuaan uuden työn muualta. Neljä irtisanottiin taloudellisilla ja tuotannollisilla perusteilla.

Työnantaja myöntyi työntekovelvoitteettomaan irtisanomisaikaan, mutta irtisanotut joutuvat pitämään kesälomia irtisanomisajan kuluessa.

TIEDOTETTA MUOKATTU JULKAISUN JÄLKEEN: Tarkennuksia tehty, yksityiskohtia irtisanomisjärjestelyistä poistettu.


Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.