Uutiset / 21.10.2014

Aller aloittaa yt:t – enintään kuusi joutuu lähtemään

 

Aller Media aloittaa yt-neuvottelut, jotka koskevat Costume-, Koti ja Keittiö- ja Divaani-lehtiä. Ensimmäinen neuvottelutilaisuus pidetään maanantaina 27.10., kertoo Aller tiedotteessaan.

Koko historiansa ajan tappiota tuottanut muotilehti Costume saatetaan lakkauttaa. Tässä tapauksessa Costume.fi-verkkoyhteisö kuitenkin säilyisi. Koti ja Keittiö sekä Divaani -lehdissä on Allerin mukaan luvassa "uudelleenorganisointia ja toimintamallien tehostamista kannattavuuden parantamiseksi".

Toimet saattavat johtaa enintään kuuden henkilön vähentämiseen.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.