Semesterhuset i Vierumäki

Journalistförbundet har två semesterlägenheter i ett parhus i det mångsidiga fritidscentret Vierumäki, Medlemmarna kan hyra en semesterlägenhet till ett förmånligt pris.

Som medlem i Journalistförbundet har du tillgång till förbundets parhus i Vierumäki till ett förmånligt pris. Du ansöker till Vierumäki via en webblankett. 

Journalistförbundet har två semesterlägenheter att hyra i ett parhus i det mångsidiga fritidscentret Vierumäki, lite söder om Heinola. Båda lägenheterna har sovplatser för sex personer samt bastu. Lägenheterna är välutrustade med öppen spis, köksutrustning, bestick, glas och tallrikar. De har också disk- och tvättmaskin. Den ena av bostäderna (A-sidan) är avsedd för personer med djur. I priset ingår sängkläder och handdukar.

Vierumäki är ett känt centrum för idrott och motion. Du kan utnyttja skid- eller joggingspår, idrottsanläggningar (bollhall, simhall, friidrottshall m.m.), golfbanan eller äventyrsparken Flowpark.

Vierumäki golf

Journalistförbundet äger en golfandel i Vierumäki. Den inbegriper fyra spelrätter per dag. I bruket av spelrätterna har de personer förtur som bor i förbundets semesterlägenheter. Läs mer om att boka spelrättigheter här (än så länge finns infon enbart på finska). Vi beklagar.

Bokningar

Vinterns och vårens veckor (fre-fre) reserveras på hösten, sommarens och höstens vistelser på våren. De exakta tiderna för detta meddelas i medlemstidningen Journalisten samt på förbundets webbplats. De lediga veckorna hittar du här. Du kan boka lediga veckor (må–fre eller fre–må), sådana som inte reserverats i samband med vårens eller höstens ansökningar, per e-post av annamari.schildt@journalistiliitto.fi  eller per telefon Annamari Schildt 044 500 0013 (må–tor).

Journalistförbundets semesterhus i Vierumäki kan nu bokas för tiden 17 maj – 13 december 2024. Fredag är bytesdag och du kan endast ansöka om att hyra hela veckor. Ansökan görs på en webblankett. 

Ansökningstiden tar slut 8 april 2024 kl. 16.

Nycklarna finns i hotellet Scandic Vierumäkis reception.

Du kan ansöka om en semestervecka via en elektronisk blankett. Du kan också skriva ut blanketten och skicka den till FJF:s kansli, PB 252, 00531 Helsingfors. Den som fått rätt att hyra lägenheten får meddelande om detta till sin e-post. Bokningsavgiften på 150 euro bör betalas inom sju dygn. Den resterande summan betalas en månad innan semesterveckan inleds.

Semesterhuset i Vierumäki.

Priser – semesterhuset i Vierumäki