Generell / 09.02.2018

Jobb att söka på förbundet

Vill du bli chefredaktör för Journalisti-Journalisten? Eller verksamhetsledare för Medielaget för två år framåt? Båda jobben är nu lediga att söka. Journalistens chefredaktör leder tidningens redaktion och Journalistförbundets kommunikationsverksamhet och hör till förbundets ledningsgrupp. Vi värdesätter journalistisk erfarenhet och vision och kompetens inom kommunikation. Ansökningstiden går ut 21.2.2018. Läs mera här (på finska). Medielaget som Journalistförbundet grundade för ett drygt år sedan söker en visstidsvikarie för verksamhetsledaren, som ska jobba med projekt under tiden. Anställningen är cirka två år. Jobbet erbjuder stora möjligheter att lära sig nytt och vara en del av de ständiga förändringarna i mediefältet. Ansökningstiden går ut 25.2.2018. Läs mera här (på finska).

Rundabordssamtal om frilansars arbetsvillkor

Journalistförbundets delegation för självanställda träffade tisdagen 5 mars representanter för Gummerus och Sanoma Learning. Syftet var att diskutera möjligheten att inleda förhandlingar om frilansars arbetsvillkor.

Vem ska premieras för sin insats?

Nu är det dags att föreslå vem av Journalistförbundets medlemmar som ska premieras för sina insatser. Skicka in din nominering senast fredagen 15 mars 2024.

Boka dagen: svenska seminariet ordnas 12–13 april

Journalistförbundets svenska seminarium ordnas fredag–lördag 12–13 april i Helsingfors på Hotell Marski.