Vi använder cookies för att säkerställa teknisk drift av sidorna och för att samla antalet besökare på sidorna. Vi samlar inte information om enskilda besökare.

Senaste nytt

Journalistförbundets åtgärder angående corona – fullmäktigemötet och andra evenemang skjuts upp

Journalistförbundets styrelse har i dag 12 mars fattat beslut om åtgärder för att försöka hindra att coronaviruset sprids under Journalistförbundets evenemang.

Styrelsen beslöt att flytta vårens fullmäktigemöte till hösten. Den nya tidpunkten meddelas så fort som möjligt.

När det gäller Journalistförbundets utskott fattar man beslut separat för varje utskott ifall det ska träffas eller ej. Endast nödvändiga utskottsmöten arrangeras.

Beroende på hur läget utvecklas kommunicerar vi om eventuella andra ändringar. Medlemsföreningarna fattar själva beslut om sina evenemang och meddelar om eventuella ändringar.

Som medlem lönar det sig att följa med arrangörernas kommunikation.

Journalistförbundet följer myndigheternas och arbetsmarknadsorganisationernas anvisningar. Vi informerar vid behov på Journalistförbundets webbplats, i vårt medlemsbrev och i sociala medier.

Vi strävar efter att så fort som möjligt meddela om nya datum för förbundens möten, så att det ska gå att till exempel byta resebiljetten. Vi beklagar problemen detta medför för våra medlemmar.