Vi använder cookies för att säkerställa teknisk drift av sidorna och för att samla antalet besökare på sidorna. Vi samlar inte information om enskilda besökare.

Senaste nytt

Journalistförbundet söker medlemsansvarig

Journalistförbundets enhet för medlemsfrågor söker en medlemsansvarig för en tillsvidareanställning eftersom vår mångåriga medlemsansvariga går i pension.

Till arbetsuppgifterna hör rådgivning i medlemsfrågor, upprätthållande av medlemsregistret, statistiksökningar med mera.

Vi förväntar oss att den sökande brinner för kundtjänst, att hen är initiativrik, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi värdesätter kännedom om fackförbund och datakunskaper. Det huvudsakliga arbetsspråket är finska men i arbetet behövs också svenska och engelska.

Skicka din ansökan samt löneanspråk så att de är Journalistförbundet tillhanda senast den 15 september 2019. Skicka ansökan till rekrytointi@journalistiliitto.fi.

Ytterligare information om jobbet ger Simon Huldén, chef för medlemstjänster, tfn 040 719 3328 (telefontid onsdag 4.9. kl 9–11 och 13–15).